SD-172
Rovanjska Croatia

Ovaj objekt nalazi se u mjestu Rovanjska, 10 km od Starigrada. Idelan je odabir za obitelji s djecom ili parove. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 33 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

SD-75
Starigrad Paklenica Croatia

Objekt se nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja i 1,2 km od NP Paklenica. Objekt nudi udoban smještaj u moderno uređenim apartmanima za 2-5 osoba. Svaka jedinica ima balkon, SAT-TV i klima uređaj. Najbliža plaža udaljena je samo nekoliko minuta hoda od objekta. Ovo je područje idealno za ljude koji više vole odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, vodene sportove i još mnogo toga.

SD-86
Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-86) nalaze se u Starigradu na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni jednostavno ali i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. U apartmanima može boraviti 4-5 osoba. Blizina nacionalnog parka Paklenica i ugodna atmosfera iako se nalazi odmah blizu glavne ceste je ono što čini ovaj objekt posebnim.

SD-167
Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-167) nalaze se u Selinama na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartman i sobe su opremljeni jednostavno ali i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. U apartmanu i sobama mogu boraviti 2-3 osobe. Blizina mora i ugodna atmosfera iako se nalazi odmah blizu glavne ceste je ono što čini ovaj objekt posebnim.

avg/night120.00€

SD-171
Starigrad Paklenica Croatia

Ova lijepa apartmanska kuća nalazi se u Selinama, s prekrasnim panoramskim pogledom na more i planine. Idealan je izbor za ugodan odmor daleko od svakodnevnog stresa i buke. Ovaj objekt nudi ugodan boravak u potpuno opremljenim i moderno uređenim apartmanima. Vanjski bazen s terasom za sunčanje vrhunac je ovog objekta. Prostor za sjedenje s roštiljem dostupan je uz bazen. 2 apartmana za 4-6 osoba imaju privatne terase s roštiljem, prostorom za sjedenje i ležaljkama.

avg/night85.00€

SD-169 FH
Starigrad Paklenica Croatia

Kuća za odmor nalazi se na mirnoj lokaciji blizu plaže (30 m). Oko kuće se nalazi prostrano dvorište i vrt. Gosti imaju dovoljno prostora za uživanje u prirodi okruženom mediteranskom vegetacijom. U jednom dijelu vrta nalazi se roštilj sa prostorom za sjedenje, ljuljačka i ljestve za djecu i ležaljke. Centar mjesta udaljen je 300 m od objekta. Ovaj objekt idealan je odabir za miran obiteljski odmor. Gosti mogu uživati u intimnoj atmosferi a svi važni sadržaji nalaze se nekoliko minuta hoda od objekta.

avg/night75.00€

SD-164
Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada Paklenice, na mirnom mjestu s prekrasnim pogledom na more i pogledom na panoramu Starigrada. Svi potrebni sadržaji nalaze se u blizini (nekoliko minuta hoda). Objekti se sastoje od 3 apartmana (1 apartman za 6-7 osoba i 2 studio apartmana za 2 osobe) koji su moderno opremljeni svim sadržajima za opušten odmor. Ispred kuće je vrt s maslinama u kojem se gosti mogu opustiti i uživati ​​u suncu. Mjesto za roštilj je u vrtu, kao i dječji kutak (ljuljačka i trampolin). Iako su apartmani smješteni u blizini centra, pružaju ugodnu i intimnu atmosferu.

avg/night95.00€

SD-168
Starigrad Paklenica Croatia

Ovaj objekt blizu mora nalazi se u mjestu sv. Marija Magdalena, 15 km od Starigrada Paklenice. Ovo je idealan odabir za ugodan i opušten odmor daleko od svakodnevne buke i gužve. Sa terase gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i Velebitski kanal. Plaža je udaljena samo 20 metara od objekta. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 60 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night200.00€

SD-157
Zadar Croatia

Ova prekrasna kuća za odmor nalazi se u mjestu Glavica (Raštane Donje), na mirnoj lokaciji. Idealan je izbor za ugodan odmor daleko od svakodnevnog stresa i buke. Smještajna jedinica proteže se na jednoj etaži (kuhinjom sa dnevnim boravkom, kupaonica i 4 spavaće sobe sa 2 kupaonice). U vrtu ima nekoliko prostora za sjedenje, roštilj, dječji i sportski kutak. U jednom dijelu vrta nalazi se vanjski bazen sa terasom za sunčanje.

avg/night82.00€

SD-163
Seline Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u mjestu Reljani, 2 km od Selina. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete se opustiti s knjigom ili čašom vina na prostranoj terasi s pogledom na more. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night230.00€

SD-160
Maslenica Croatia

Ova prekrasna kuća za odmor nalazi se u Maslenici, na uzvisini i s prekrasnim pogledom na more i panoramu. Idealan je izbor za ugodan odmor daleko od svakodnevnog stresa i buke. Smještajna jedinica proteže se na 3 etaže (prizemlje s kuhinjom i dnevnim boravkom, 1. kat s 3 spavaće sobe i 2 kupaonice). Na 2. katu nalazi se velika terasa za sunčanje. Na terasi se nalazi vrtni namještaj i suncobran. U sklopu terase gostima je na raspolaganju upotreba čajne kuhinje i toaleta. U jednom dijelu vrta nalazi se vanjski bazen sa terasom za sunčanje, vrtni tuš i roštilj sa malom terasom

avg/night250.00€

SD-162
Rovanjska Croatia

Ova prekrasna kuća za odmor nalazi se u Rovanjskoj, na uzvisini i s prekrasnim pogledom na more i planinu. Idealan je izbor za ugodan odmor daleko od svakodnevnog stresa i buke. Smještajna jedinica proteže se na dvije etaže (prizemlje s kuhinjom i dnevnim boravkom te gornji kat s 4 spavaće sobe i kupaonicom). U vrtu ima nekoliko sjedećih mjesta, jacuzzi, roštilj i dječji kutak. U jednom dijelu vrta nalazi se vanjski bazen sa terasom za sunčanje i vrtnim tušem.

avg/night68.00€

SD-121 Starigrad Paklenica Croatia

Ovaj objekt tik uz more nalaze se u mjestu sv. Marija Magdalena, 15 km od Starigrada Paklenice. Ovo je idealan odabir za ugodan i opušten odmor daleko od svakodnevne buke i gužve. Sa terase gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i Velebitski kanal. Plaža je udaljena samo 5 metara od objekta i gostima su na raspolaganju ležaljke. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 60 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night125.00€

SD-161 Zadar Croatia

Ovaj prostrani i moderno namješteni apartman nalazi se u mjestu Kakma, udaljen 6 km od Biograda n/m. Idelan je odabir za obitelji s djecom ili parove. Uživajte u svom godišnjem odmoru na bazenu i terasi sa sjedećom garniturom i roštiljem. Prelijepi gradić Biograd, udaljen je samo 6 km, sa svim uslugama koje bi Vam mogle trebati.

avg/night70.00€

SD-118
Seline Croatia

Objekt SD-118 nalazi se na izvrsnoj lokaciji. Gosti mogu uživati u miru i tišini, a najbliža plaža je udaljena samo 30 m. Centar grada udaljen je svega par minuta hoda od objekta. Apartmani nude udoban smještaj sa svim potrebnim sadržajima za opuštajući odmor. Sve jedinice imaju prostrane balkone i opremljene su sjedećom garniturom. SD-118 je idealan izbor za obitelji s djecom ili parove. Područje Rivijere Paklenica idealan je izbor za more i aktivni odmor (planinarenje, brdski biciklizam, vodeni sportovi i još mnogo toga). Prekrasan grad Zadar s mnogim poznatim turističkim atrakcijama udaljen je 42 km od Selina

avg/night75.00€

SD-153 Starigrad Paklenica Croatia

Objekt se nalazi na prekrasnoj mirnoj lokaciji okruženoj sa puno zelenila. Objekt nudi udoban smještaj u moderno uređenim apartmanima za 3-6 osoba. Svaka jedinica ima balkon s kojeg gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na planinu Velebit i šumu u blizini. Svi potrebni sadržaji nalaze se nedaleko od objekta. Najbliža plaža udaljena je nekoliko minuta hoda od objekta. Ovo je područje idealno za ljude koji više vole odmor sa planinarenjem, brdskim biciklizmom, vodenim sportovima i još mnogo toga Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night50.00€

SD-132 Seline Croatia

Apartman se nalaze Selinama na mirnoj lokaciji, okružen sa puno zelenila. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini.

avg/night70.00€

SD-128 Starigrad Paklenica Croatia

Objekt SD-128 nudi udoban smještaj u moderno namještenim apartmanima. Nalazi se na mirnoj lokaciji u gornjem dijelu Starigrada s prekrasnim pogledom na more. Gosti mogu provesti slobodno vrijeme na prostranim balkonima dok čitaju knjigu ili uživaju u čaši vina. Rivijera Paklenica idealna je destinacija za odmor uz aktivan odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, vodene sportove i još mnogo toga

avg/night170.00€

SD-107 Zadar Croatia

Kuća za odmor uređena je moderno i nudi komforan smještaj za 6-8 osoba. Gosti mogu provoditi slobodno vrijeme na prostranoj terasi u prizemlju daleko od pogleda javnosti. Najbliža plaža udaljena je 50 m od objekta. Ovaj objekt je odličan odabir za miran obiteljski odmor ili parove. Ako gosti požele malo zabave ili upoznati bolje kulturu ovog kraja grad Zadar je udaljen 5 km.

avg/night100.00€

SD-129 Starigrad Paklenica Croatia

Apartman SD-129 nudi komforan smještaj za 6-7 osoba. Nalazi se 500 m od centra Starigrada. Idealan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete opustiti s knjigom ili čašom vina na prostranoj terasi okruženi s puno zelenila. Rivijera Paklenica je odličan izbor za odmor za sve one koji vole aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, poznat po brojnim povijesnim znamenitostima udaljen je 45 km od Starigrada.

avg/night85.00€

SD-108 Maslenica Croatia

Apartmani SD-108 opremljeni su moderno i nude komforan smještaj uz samu plažu. Nalaze se u mjestu Maslenica, 12 km od Starigrada. Idelan je odabir za obitelji s djecom ili parove. Plaža je udaljena samo 10 m od objekta. Gosti mogu provoditi svoje slobodno vrijeme u vrtu i uživati u prekrasnom pogledu na more. U vrtu se nalazi garnitura za sjedenje i ležaljke za sunčanje. Idealano za ljude koji preferiraju aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 25 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night100.00€

SD-137 Rovanjska Croatia

Ovi prostrani i moderno namješteni apartmani nalaze se u mjestu Rovanjska, 10 km od Starigrada. Idelan su odabir za obitelji s djecom ili parove. Uživajte u prekrasnom pogledu na more ili planinu Velebit sa prostranog balkona. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 33 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night60.00€

SD-148 Seline Croatia

Ovi prostrani i jednostavno namješteni apartmani nalaze se u Selinama, 20 m od mora. Ovo je idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete se opustiti na prostranoj terasi s pogledom na more ili vrt. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar poznat po brojnim povijesnim znamenitostima udaljen je oko 42 km od Selina.

avg/night65.00€

SD-115
Seline Croatia

Ovi prostrani i ugodno namješteni apartmani nalaze se u malom mjestu Reljani pokraj Selina, u blizini šljunčane plaže. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete opustiti s knjigom ili čašom vina na balkonu i uživati u pogledu na more. Idealno za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night75.00€

SD-150 Seline Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u Selinama, u blizini šljunčane plaže. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete opustiti s knjigom ili čašom vina na balkonu i uživati u pogledu na more. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night80.00€

SD-154 Starigrad Paklenica Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u mjestu Barić Draga, 16 km od Starigrada Paklenice. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete opustiti s knjigom ili čašom vina na prostranoj terasi s prekrasnim pogledom na more i Velebitski kanal. Idealan odabir za sve one koji žele provesti miran odmor daleko od buke i gužve. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 60 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night95.00€

SD-158 Starigrad Paklenica Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u mjestu Maslenica. Sa terase pruža se prekrasan panoramski pogled na more. Tu se možete opustiti s knjigom ili čašom vina. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 33 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night80.00€

SD-155 Seline Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u mjestu Reljani, 2 km od Selina. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete se opustiti s knjigom ili čašom vina na prostranoj terasi s pogledom na more. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

avg/night59.00€

SD-142 Seline Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u centru Selina. Idelan je smještaj za obitelji s djecom ili parove. Možete opustiti s knjigom ili čašom vina na prostranoj terasi s pogledom na Velebit. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 42 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

SD-147 Seline Croatia

Apartmani (SD-147) nalaze se u Selinama direktno na moru. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-8 osoba. Ugodna atmosfera, blizina plaže, veliko dvorište te pogled na more je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak. U sklopu objekta nalazi se restoran/bar gdje gosti mogu uživati u lokalnim specijalitetima ili popiti kavu uz pogled na more .

avg/night100.00€

SD-143 Rovanjska Croatia

Ovaj prostrani i ugodno namješteni apartman nalazi se u mjestu Rovanjska. Sa terase pruža se prekrasan panoramski pogled na more. Tu se možete opustiti s knjigom ili čašom vina. Zgrada je odmah uz glavnu ulicu. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 33 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

SD-114
Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze Selinama u blizini plaže Jaz, najljepše plaže na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Novouređena plaža Jaz nalazi se svega 50 m od objekta i savršeno je mjesto za kupanje za obitelji s djecom kao i za one koji su željni aktivnosti. Na plaži se nalazi teren za košarku, odbojku, dječje igralište, vanjski fitness teren…

SD-95 Maslenica Croatia

Ova prostrana i ugodno namještena kuća za odmor nalazi se u mjestu Rovanjska. Sastoji se od dvije zasebne cjeline i ima vanjske stube. U dvorištu se nalazi bazen s prekrasnim panoramskim pogledom na more. Opustite se na velikoj terasi s knjigom ili čašom vina. Zgrada je odmah uz glavnu ulicu. Idealano za ljude koji žele aktivni godišnji odmor uz planinarenje, brdski biciklizam, sportove na vodi i još mnogo toga. Ako imate želju provesti Vaš odmor na plaži uživajući na suncu i u moru ovo je pravo mjesto za Vas. Prelijepi grad Zadar, udaljen je oko 33 km, s brojnim povijesnim znamenitostima.

Apartmani SD-93, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night275.00€

SD-93 Rovanjska Croatia

Ova prekrasna kuća za odmor izgrađena 2015. godine nalazi se u mjestu Rovanjska, u blizini borove šume, svega oko 200m od mora. U prizemlju je spavaća soba i kupaonica, kao i soba za aktivnosti sa stolnim tenisom. Od prizemlja ćete doći do gornjeg kata, koji također ima zaseban ulaz s vanjske strane. Na katu su dvije kupaonice, tri spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa kuhinjom. Prostrana terasa ima pogled na more. U prizemlju kuće nalazi se bazen.

Apartmani SD-94 A-03, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night60.00€

SD-94
Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-94) nalaze se u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Apartmani su opremljeni moderno sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-5 osoba. Objekt je u blizini centra, ali je mirno i sa prekrasnim pogledom na planinu i more.

avg/night62.00€

SD-89 Seline Croatia

Apartmani (SD-89) nalaze se u Selinama u blizini najljepše plaže na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 3-5 osoba. Ugodna atmosfera, blizina plaže, veliko dvorište te pogled na Nacionalni park Paklenica je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

Apartmani SD-82, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-82 Seline Croatia

Studio apartmani se nalaze u Selinama u obiteljskoj kući na 1. katu i pogodni za 2-3 osobe. Objekt se nalazi nedaleko od svih bitnih sadržaja. Apartmani i soba su uređeni jednostavno sa svime što je potrebno za ugodan i potpuno opuštajući odmor. U cijenu je uključeno: posteljina, ručnici, klima uređaj, završno čišćenje, roštilj. Privatno parkiralište je dostupno.

Apartmani SD-72 FH, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night120.00€

SD-72
Starigrad Paklenica Croatia

[:The holiday house is located in a quiet location near the beach (30 m). Around the house there is a spacious yard and garden. The town center is 200 m away from the house. This holiday home is an ideal choice for a quiet family vacation.]Kuća za odmor (SD-72) nalazi se u Starigrad Paklenici nedaleko centra sa privatnim vrtom i prekrasnom terasom. U objekt se dolazi direktno sa glavne ceste u dvorište iza kuće gdje se nalzi garaža i parking. Ulaz je iza kuće do strane ceste, a hodnik je prva prostorija u koju se ulazi. U prizemlju je kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Iz dnevnog boravka ima izlaz na terasu s pogledom na vrt, gdje se nalazi i roštilj.

avg/night75.00€

SD-79 Starigrad Paklenica Croatia

Objekt (SD-79) se nalazi u mirnom dijelu Starigrada ali blizu svih potrebnih sadržaja. Apartmani su moderno uređeni i opremljeni sa svime što je potrebno za ugodan i opušten odmor.

Apartmani SD-66, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night88.00€

SD-66 Seline Croatia

Apartman (SD-66) se nalazi nedaleko od mora u Selinama na rivijeri Paklenica blizu centra. Nalaze se neposredno glavne ceste. Apartmani su opremljeni jednostavno, ali svime što je potrebno za ugodan i potpuno opuštajući odmor.

avg/night70.00€

SD-60 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-60) nalaze se u Starigrad Paklenici nedaleko od mora. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 4 osobe. Ugodna i mirna atmosfera sa pogledom na more je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

Apartmani SD-70, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night50.00€

SD-70 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-70) nalaze se u Starigradu blizu centra na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni jednostavno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 3-6 osoba. Ugodna i mirna atmosfera, pogled na more je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

Apartmani SD-55, Seline - Riviera Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-55 Seline Croatia

Apartmani (SD-55) nalaze se u Selinama 1 km od centra Selina. Objekt je pogodan za ljude koji žele privatnost sa prekrasnim velikim dvorištem i ograđenim dvorištem tako da roditelji s djecom mogu biti bezbrižni. Apartmani su opremljeni moderno i sve je potpuno novo. Iza kuće ima i jedno malo dječje igralište. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak.

Apartmani SD-83
avg/night60.00€

SD-83 Seline Croatia

Apartmani (SD-83) nalaze se u Selinama na ulazu u mjesto u neposrednoj blizini mora. Apartmani se nalaze u dvojnoj kući u prizemlju i sastoji se od dvije jedinice. Najbliža plaža se nalazi odmah ispod glavne ceste, a 1800 metara dalje je najljepša plaža „Pisak” na Rivijeri Paklenica.

avg/night60.00€

SD-48 Seline Croatia

Apartmani (SD-48) nalaze se u Selinama na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni jednostavno, a isto tako su opremljeni sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-4 osobe. Samo nekoliko koraka do mora i ugodna atmosfera iako se nalazi odmah blizu glavne ceste je ono što čini ovaj objekt posebnim.

avg/night75.00€

SD-136
Seline Croatia

Apartmani (SD-136) nalaze se nedaleko od ulaua u Nacionalni park Paklenica Apartmani se nalazi u tradicionalnoj kamenoj kuć, sai svime što je potrebno za ugodan i potpuno opuštajući odmor.

avg/night103.00€

SD-62 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-62) nalaze se na Rivijeri Paklenica nedaleko centra, svi sadržaji potrebni za ugodan boravak nalaze se u blizini. Apartmani su prostrani i opremljeni moderno sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Opremljeni su za boravak 6-8 osoba. Ugodna atmosfera, mir za boravak većih obitelji ili prijatelja čini ovaj objekt posebnim.

Apartmani SD-58, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-58 Starigrad Paklenica Croatia

Apartman (SD-58) nalazi se na putu prema Nacionalnom parku Paklenica sa prekrasnim pogledom s balkona, 700m od centra Starigrad Paklenice. Apartman je novi te uređen sa svime što je potrebno za ugodan i potpuno opuštajući odmor. Apartman je vrlo pogodan za odmor većih obitelji ili prijatelja. Cijeli kat je na raspolaganju sa posebnim ulazom. Osim terase na kojoj se nalazi stol i stolice ima i velika terasa koja je pogodna za sunčanje, a moguće je organizirati i lijepu večer uz roštilj. Za one koji žele mir i privatnost savršen smještaj.

SD-57
Seline Croatia

Apartmani (SD-57) nalaze se u Selinama na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-6 osoba. Ugodna i mirna atmosfera, pogled na more je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

Apartmani SD-56, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-56 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani (SD-56) nalaze se 1200m od centra Starigrada Paklenice. Objekt je pogodan za ljude koji žele privatnost. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Apartmani su moderno uređeni i nalazi se u mirnom dijelu za potpuno opuštajući odmor. Opremljen je sa svim potrebnim sadržajima za opuštajući boravak.

Apartmani SD-51, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-51 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u Starigradu na rivijeri Paklenica u blizini centra tako da su svi sadržaji koji su potrebni nalaze u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2 do 5 osoba. Ugodna atmosfera i savršena intimnost iako se nalazi odmah blizu glavne ceste je ono što čini ovaj objekt posebnim.

Apartmani SD-47, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica

SD-47 Starigrad Paklenica Croatia

Apartman (SD-47) se nalazi na samome moru sa prekrasnim pogledom s balkona, 500m od centra Starigrada Paklenice. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Apartman se nalazi na 1.katu i pogodan je za 6-7 osoba. Posebnost ovog apartmana je balkon koji pruža pogled na more i cijeli kat je na raspolaganju sa posebnim ulazom.

SD-45
avg/night50.00€

SD-45 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze blizu ulaza u Nacionalni park Paklenica i 1500 m od centra Starigrada. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Apartmani su jednostavno uređeni i nalazi se u mirnom dijelu za potpuno opuštajući odmor. Opremljen je sa svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

SD-44
avg/night65.00€

SD-44 Starigrad Paklenica Croatia

Apartman se nalazi udaljen 500m od centra Starigrada Paklenice. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Apartman je moderno uređen i nalazi se u apartmanskoj kući u mirnom dijelu za potpuno opuštajući odmor. Posebnost ovog apartmana je balkon koji pruža potpunu intimu i pogled na more. Opremljen je sa svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

SD-40
avg/night69.00€

SD-40 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u Starigradu na ulazu u Nacionalni park Paklenica. To je mala obiteljska sa lijepo uređenim vrtom, parkingom sa prirodnom hladovinom. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni jednostavno i sa svime što je potrebno za ugodan boravak.

SD-39
avg/night50.00€

SD-39 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Apartmani su jednostavno opremljeni, ali sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-5 osoba. Posebnost ovog objekta je vrt sa roštiljem, ljuljačkom i pogledom na more s balkona.

avg/night54.00€

SD-38 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze 800m od centra Starigard Paklenice. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Studio apartmani su moderno uređeni. Kompletno su renovirani 2014. godine. Nalaze se u obiteljskoj kući, a ispred se nalazi dvorište sa parkiralištem, roštiljom i stolom i klupama za zajedničko korištenje.

SD-37
avg/night86.00€

SD-37 Seline Croatia

Apartmani se nalaze u Selinama od centra Starigrada su udaljeni 3 km. U centru Selina postoje sadržaji koji su potrebni (samoposluge, tržnica, mesnica, restorani). Apartmani su pogodni za 4-9 osoba. Apartmani su smješteni blizu glavne ceste, a plaža je udaljena 50m.

avg/night108.00€

SD-34 FH Seline Croatia

Kuća za odmor se nalazi u zaseoku Jukići te je udaljena od centra Selina 1,5 km (na ulazu u Nacionalni park Mala Paklenica). Pogodna za ljude koji žele mir i privatnost. Kuća je opremljena klima uređajem, TV-om, vrtnim namještajem te roštiljem. Iz dvorišta se pruža prekrasan pogled na more.

avg/night78.00€

SD-34 Seline Croatia

Apartmani se nalaze u centru Selina na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Objekt se nalazi neposredno pokraj glavne ceste. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 4-11 osoba. Veliko dvorište sa roštiljem je na raspolaganju svim gostima.

avg/night70.00€

SD-33 Starigrad Paklenica Croatia

Villa se nalazi u centru Starigrada Paklenice, na samoj obali mora. Prekrasni zalasci sunca sa vlastitog balkona je ono što će očarati svakoga i pružiti nezaboravno sjećanje na prekrasan odmor. Apartmani imaju zajedničko dvorište i parking. Od mora su udaljeni samo 10 metara.

SD-28
avg/night80.00€

SD-28 Seline Croatia

Pansion se nalazi na samome moru u mjestu Seline. Apartmani su moderno uređeni (novouređeni 2014. godine). Pogodni su za smještaj 2-4 osobe. Okruženje objekta pruža posjetiocima jedinstven doživljaj spoja planine i mora. Svi potrebni sadržaji za ugodan boravak se nalaze u neposrednoj blizini.

avg/night120.00€

SD-05 FH Milovci Croatia

Kuća za odmor je prekrasna kamena kuća sagrađena u zaseoku Milovci koji je udaljen cca 4 km od centra Starigrada. Kombinacija stare kamene kuće uz modernu opremljenost interijera, savršeno su uklopljeni u jednu cjelinu i pružaju jedinstven doživljaj. Ova kuća je prekrasan prostor za boravak za one koji žele biti okruženi mirom, tišinom i prekrasnom prirodom.

Apartmani SD-28 FH, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night120.00€

SD-28 FH Starigrad Paklenica Croatia

Kuća za odmor je prekrasna kamena kuća sagrađena na samom ulazu u Nacionalni park Paklenicu. Objekt je kategoriziran sa čak 4 zvjezdice i pogodan je za 6 osoba. Kombinacija stare kamene kuće i moderne opreme savršeno su uklopljeni u jednu cjelinu. Svaka smještajna jedinica je opremljena SAT TV-om.

Apartmani SD-27, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night85.00€

SD-27 Starigrad Paklenica Croatia

Kuća za odmor je prekrasna kamena kuća obnovljena u potpunosti 2014. godine. Nalazi se u samom centru sa prekrasnim pogledom na more. Kombinacija stare kamene kuće i moderne opreme savršeno su uklopljeni u jednu cjelinu. Sastoji se od dva moderna apartmana koji su opremljeni sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Može se iznajmiti kao jedna cjelina (10 osoba), ili pojedinačno 4 ili 6 osoba.

avg/night55.00€

SD-26 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni moderno, i sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-6 osoba. Ugodna i mirna atmosfera, pogled na more je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

avg/night53.00€

SD-25 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Svi sadržaji koji su potrebni nalaze se u blizini. Apartmani su opremljeni jednostavno, ali sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-6 osoba. Blizina centra, plaže i ugodna atmosfera je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

avg/night50.00€

SD-14 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada Paklenice gdje se u blizini nalaze svi sadržaji koji za ugodan boravak. Imaju 2 apartmana opremljena sa svim sadržajima koji su potrebni. Iako se apartmani nalaze u blizini centra pružaju ugodnu i intimnu atmosferu.

Apartmani SD-23, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night60.00€

SD-23 Seline Croatia

Apartmani se nalaze 300m od centra Selina, odnosno 3 km od centra Starigrada. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan boravak. Apartman je jednostavno uređen na cijelom katu koji je gostima na raspolaganju i opremljen je sa svim potrebnim sadržajima. Ovaj objekt je poseban zbog tihe okoline za potpunu opuštenost i intimu.

avg/night52.00€

SD-21 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze 300m od centra Starigrada na rivijeri Paklenica. Apartmani su prostrani sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2 do 4 osobe. Kuća ima lijepe, velike terase sa pogledom na more.

avg/night69.00€

SD-18 Seline Croatia

Autokamp se smijestio na samom moru, u mirnom dijelu mjesta Seline sastavnog dijela Rivijere Paklenica. Sa svoje dvije strane je okružen prostranom šljunčanom plažom. Bogata mediteranska vegetacija bora i tamarisa čine idealnu hladovinu za vrijeme ljetnih vrućina. Mobilne kućice su razmještene tako da svi gosti imaju dovoljno intimnosti i parking pred kućicom.

Apartmani SD-17, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night58.00€

SD-17 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze 500 m od centra Starigrada Paklenice gdje se u blizini nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodan i opušten boravak. Imaju 2 apartmana opremljena sa svim sadržajima koji su potrebni.

Apartmani SD-15, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night40.00€

SD-15 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Apartmani su jednostavno opremljeni, ali sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su opremljeni za boravak od 2-4 osobe. Posebnost ovog objekta je prekrasan vrt sa puno zelenila za potpunu relaksaciju i intimu.

Apartmani SD-13, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night54.00€

SD-13 Seline Croatia

Apartmani se nalaze u Selinama od centra Starigrada su udaljeni 4 km. U centru Selina postoje svi potrebni sadržaji (samoposluge, tržnica, mesnica, restorani). Apartmani su pogodni za 2-8 osoba. Apartmani su smješteni u blizini najljepše plaže u okolici i u blizini nacinalnog Parka Mala Paklenica.

Apartmani SD-11, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night72.00€

SD-11 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze u centru Starigrada na rivijeri Paklenica. Apartmani se nalze ugodnom ambijentu okruženi palmama i zelenilom. Apartmani su opremljeni za boravak od 4-7 osobe. Svi sadržaji potrebni za ugodan boravak nalaze se u neposrednoj blizini . Iako se objekt nalazi u centru pruža lijepu intimnu atmosferu.

avg/night50.00€

SD-123 Starigrad Paklenica Croatia

Apartman se nalazi 500 m od centra Starigrada na rivijeri Paklenica.Objekt se nalazi nedaleko od centra grada. S balkona se pruža prekrasan pogled na zelenilo i more. Ispred je glavna cesta. Plaža je udaljena samo nekoliko minuta hoda. Parkiranje je osigurano. Apartman je opremljen za boravak od 2-4 osobe. U blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni.

avg/night120.00€

SD-09 Seline Croatia

Apartmani se nalaze u Selinama. Od centra Starigrada su udaljeni 3 km. Apartmani su pogodni za 2-3 obitelji (od 8-13 osoba) gdje imaju cijeli kat na raspolaganju. Apartmani su smješteni na samom moru sa lijepom plažom i ugodnom atmosferom.

avg/night80.00€

SD-07 Starigrad Paklenica Croatia

Apartmani se nalaze 100m od centra Starigrada na rivijeri Paklenica. Opremljeni su svime što je potrebno za ugodan boravak. Apartmani su pogodni za boravak od 2-5 osoba. Blizina prekrasne šljunčane plaže i ugodna atmosfera je ono što čini ovaj objekt savršenim mjestom za opušteni boravak.

Apartmani SD-05, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night50.00€

SD-05 Starigrad Paklenica Croatia

Pansion se nalazi odmah pokraj mora što ga čini još provlačnijim za turiste koji žele dobiti sve na jednom mjestu. Pansion nudi dvokrevetne i trokrevetne sobe sa balkonom, studio apartmane za 3 osobe te apartman koji je lokacijski odvojen od kuće te se nalazi u zaseoku udaljenom 4,5 km. U prizemlju su sala i terasa za goste gdje se serviraju hrana i piće.

avg/night48.00€

SD-04 Starigrad Paklenica Croatia

Lokacija pansiona je veoma atraktivna jer se nalazi u centru Starigrada te su tako svi sadržaji u neposrednoj blizini. Isto tako, udaljenost od mora je svega 50m što ga čini još privlačnijim za turiste koji žele dobiti sve na jednom mjestu. Također, postoji i mala čajna kuhinja za zajedničko korištenje gdje se može skuhati kava, čaj itd. U prizemlju su sala i terasa za goste gdje se serviraju hrana i piće.

Apartmani SD-03, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night60.00€

SD-03 Starigrad Paklenica Croatia

Prekrasna vila smještena u Starigrad Paklenici. U neposrednoj blizini samo na nekoliko minuta udaljenosti smještene su prekrasne šljunkovite plaže sa svim potrebnim turističkim sadržajima. Pansion je udaljen 200 m od glavne ceste te je smješten u mirnom dijelu mjesta. Idealno za sve one koji svoj odmor žele provesti u mirnoj atmosferi. Okružen je prekrasnim vrtom sa mnogo drveća. .

Apartmani SD-02, Starigrad Paklenica. ©Infinity Travel Paklenica
avg/night56.00€

SD-02 Seline Croatia

Apartmani se nalaze u samom podnožju čuvenog kanjona Male Paklenice, a prekrasna, duga šljunčana plaža udaljena je samo nekoliko minuta šetnje od objekta. Ima 6 komfornih apartmana različitih veličina. Pogodno za aktivan odmor u planinama za obitelji sa ili bez djece.