image of single blog post

Raspored događanja 2023

4 ožujka, 2023.

 OŽUJAK 4, 2023

Poštovani gosti,

I u ovoj situaciji koja je nova za sve nas trudimo se biti vam na raspolaganju i pripremiti se za sezonu 2020. što bolje možemo. Nadamo se da će sa dolaskom toplijih dana sve ovo završiti te da ćete moći planirati svoj godišnji odmor. Mi ćemo vam rado pomoći da odaberete ono što najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima. S obzirom na uvjete trudit ćemo se biti što fleksibilniji na obostrano zadovoljstvo. U stalnom smo kontaktu sa našim iznajmljivačima koji pripremaju svoje objekte za vaš boravak. U ponudi imamo dosta novih objekata na atraktivnim lokacijama koje će vam omogućiti potpuni mir i opuštanje koji su nam danas svima potrebni.

Obratite nam se s punim povjerenjem i prepustite nam brige oko planiranje vašeg godišnjeg odmora.

Vaš Infinity team

I ove godine pripremamo čarobne okuse baštine! Upoznajte lokalnu tradiciju ribarstva i marikulture te uživajte u okusima i mirisima prirode tamo gdje planina dotiče more…

Uživajte u raskošnoj prirodi Paklenice, Velebita i Zrmanje uz dašak filmske nostalgije. Za sve ljubitelje Karla Maya i filmova o Winnetouu!

Smatrate li se iskusnim trail trkačem ili želite pomaknuti svoje granice, ne propustite kultnu utrku Velebit Trail! To iskustvo svakako želite imate u svojoj sportskoj biografiji, sa kvačicom na popisu mjesta koje jednostavno morate posjetiti za života. Utrka prolazi veličanstvenim krajolikom Nacionalnog parka Paklenica gdje svaki nadolazeći kilometar donosi novo iznenađenje.

http://www.outdoor.hr/velebit

Ne propustite ultimativno planinarsko iskustvo – HIGHLANDER VELEBIT. Očekuje Vas 5 dana uživanja u netaknutoj prirodi mitske hrvatske planine Velebit, od Nacionalnog parka Sjeverni Velebit do Nacionalnog parka Paklenica. Od iskonskih šuma, preko bijelih stijena, do mora. Doživi drugačiju Hrvatsku i priušti si avanturu života!

https://highlanderadventure.com/velebit/hr

Related Posts